Foredrag

NYT Foredrag: Fremtidens Danmark

Du får nu mulighed for at opleve forfatter, psykolog og fremtidsforsker Thomas Geuken live. En intens aften med fokus på fremtidens Danmark og de forandringer som strømmer ind over os.

 

Thomas Geuken har i rigtig mange år arbejdet indgående med scenarier og fremtidsforskning for nogle af verdens største organisationer og rådgivet både brancher og region og lander omkring de respektive potentialer og trusler som kommer os i møde.

 

Vi tør derfor godt love, at det bliver en super spændende aften – ikke kun fordi du bliver klogere på de forandringer som sker i øjeblikket, men også fordi det altid er underholdende og fascinerende at opleve og være i selskab med Thomas Geuken og hans skarpe og kreative hjerne!

 

Thomas vil bl.a. kaste lyse på de vigtigste udviklingstræk (megatrends) og disse konsekvenser for Danmark og danskere generelt.

 

  • Fire måde danskere forholder sig til fremtiden?
  • 10 vigtigste megatrends der ændrer danskernes liv i de næste 10 år?
  • Hvordan skal Danmark og danskerne klare sig i den globale udvikling?
  • Hvilke konsekvenser ser vi allerede nu i forhold til robotter og øget teknologi?
  • Hvilke former for sundhed og alderdom ønsker danskerne i fremtiden?

 

 

Om Thomas Geuken
Thomas Geuken er associeret forskningschef på Instituttet for fremtidsforskning og blev kendt for sin skelsættende debatbog ”All dressed up”.

Her satte han dagsorden for ”morgendags vindere” og hvordan mennesker og organisationer i fremtiden skaber et autentisk virke.

Han gennemborende samfundets iscenesættelserne på sociale medier for 10 år siden og opstillede de vigtigste dagsordner for fremtidens samfund.

På hans foredragstur 2018 vil Thomas opstille fremtidens visionære dagsordner for det danske samfund og de valg som danskere tage som konsekvens på disse.

 

Thomas har været strategisk rådgiver for nogle af verdens største virksomheder som fx IKEA, Deloitte, Novozymes, Google og forskellige regeringer. Instituttet for fremtidsforskning har udviklet 10 års scenarier i de sidste 40 år og Thomas trækker på disse erfaringer i sine foredrag i forhold til at formulere den visionære vindende dagsorden inden for samfund, markedet og politik.

Han underviser og holder foredrag både på de mest prestigefulde scener og på undergrunds klubber med Rock Talks med forsanger Jesper Binzer fra DAD omkring kunstnerisk skabelse og rock kultur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.