Thomas Geuken | Foredrag
8
page-template-default,page,page-id-8,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive
 

Foredrag

NYT Foredrag: Fremtidens Danmark

Du får nu mulighed for at opleve forfatter, psykolog og fremtidsforsker Thomas Geuken ‘live’ – i en intens seance der sætter fokus på fremtidens Danmark og de globale forandringer som strømmer ind over os.

Thomas Geuken har i mange år arbejdet indgående med scenarier og fremtidsforskning for nogle af verdens største virksomheder og institutioner og ydet strategisk rådgivet.

 

Thomas Geuken provokerer status quo og tør derfor godt love, at det altid bliver en super spændende aften – ikke kun fordi du bliver klogere på de forandringer som sker i øjeblikket, men også fordi det altid er underholdende og fascinerende at være i hans selskab med hans skarpe og kreative hjerne!

Thomas vil bl.a. kaste lyse på de vigtigste udviklingstræk (megatrends) og disse konsekvenser for Danmark og danskere generelt.

  • Fire typer af danskere og hvordan de ser på fremtiden?
  • De 10 vigtigste megatrends der ændrer danskernes liv i de næste 10 år?
  • Hvordan skal Danmark klare sig i den globale udvikling?
  • Hvilke konsekvenser ser vi allerede nu i forhold til automatisering, robotter og A.I. ?
  • Hvilke former for sundhed og alderdom ønsker danskerne i fremtiden?

 

 

Om Thomas Geuken
Thomas Geuken er associeret forskningschef på Instituttet for fremtidsforskning og blev kendt for sin skelsættende debatbog ”All dressed up”.

Her satte han dagsorden for ”morgendags vindere” og hvordan mennesker og organisationer i fremtiden skaber et autentisk virke.

Han gennemborede allerede samfundets iscenesættelser på sociale medier for 10 år siden og opstillede de vigtigste dagsordner for fremtidens samfund.

Thomas har været strategisk rådgiver for nogle af verdens største virksomheder som fx IKEA, Deloitte, Novozymes, Google og forskellige regeringer. Instituttet for fremtidsforskning har udviklet 10 års scenarier i de sidste 40 år og Thomas trækker på disse erfaringer i sine foredrag og formulerer de visionærer vindende dagsordener inden for samfund, markedet og politik.

Han underviser og holder foredrag både på de mest prestigefulde scener og på undergrundsklubber med ‘Rock Talks’ med bl.a. forsanger Jesper Binzer fra DAD omkring kunstnerisk skabelse og rock kultur.